Audyt dostawcy
Możliwość dofinansowania
Audyt dostawcy
Numer usługi 2024/06/24/120895/2194147
2 300,00 PLN
brutto
2 300,00 PLNnetto
104,55 PLNbrutto/h
104,55 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaBiznes / Organizacja
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Osoby które będą zajmowały się w firmie audytem dostawcy oraz oosby które już go wykonują ale pragna uzupełnić wiedzę.
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników6
- Data zakończenia rekrutacji18-08-2024
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi22
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Samodzielne przeprowadzenie audytu dostawcy.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Prowadzenie dokumentacji do audytu dostawcy | Kryteria weryfikacji Prowadzenie dokumentacji do audytu dostawcy | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
TAK
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
TAK
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
TAK
Program
Program
- Definicja audytu/rodzaje audytów
- Uzasadnienie prowadzenia audytów u dostawców
- Określenie kryteriów audytu jako źródła wymagań
- Omówienie wymagań dotyczących osoby audytora
- Omówienie procesu audytu, w tym: przygotowania, przeprowadzenia oraz zakończenia audytu
- Omówienie metod audytowania podstawowych wymagań dotyczących zarządzania jakością
- Omówienie wymaganej dokumentacji związanej z procesem audytu
- Przedstawienie metod prowadzenia działań poaudytowych i doskonalących – metody, podejścia, check-listy
- Jak radzić sobie w różnych sytuacjach audytowych
- Prawa i obowiązki audytora
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto2 300,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto2 300,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto104,55 PLN
- Koszt osobogodziny netto104,55 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 1
1 z 1
Sylwia Mierzejewska
Audytor wewnętrzny systemów zarządzania jakością w tym HACCP - Consulting — Quality
Systems, Pełnomocnik ds. HACCP - Consulting —
Quality Systems, Przegląd wymagań BRC v6, IFS v6 oraz norm serii ISO - Pełnomocnik ds.
systemów zarządzania jakością- Consulting —
Quality Systems, , szkolenie na Auditora wewnętrznego systemu żywności wg ISO
22000,zarządzania bezpieczeństwem. Trenerka posiada siedmioletnie doświadczenie w pracy w
działach zaopatrzenia w przedsiębiorstwach produkcyjnych i firmach konsultingowych.
Wykładowca akademicki z wieloletnim doświadczeniem Tytuł doktora inżyniera w zakresie
przemysłu spożywczego Międzynarodowy certyfikat z Pełnomocnika Jakości TUV,
Międzynarodowy certyfikat z Menadżera Jakości w Przemyśle Spożywczym, Auditor wewnętrzny
systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Doktor habilitowany inżynier. przemysłu spożywczego Studia podyplomowe : Przygotowanie
Pedagogiczne, Zarządzanie Jakością w Przedsiębiorstwie, Menadżer Jakości w Przemyśle
Spożywczym
Dziesiątki przeprowadzonych szkoleń zewnętrznych
Systems, Pełnomocnik ds. HACCP - Consulting —
Quality Systems, Przegląd wymagań BRC v6, IFS v6 oraz norm serii ISO - Pełnomocnik ds.
systemów zarządzania jakością- Consulting —
Quality Systems, , szkolenie na Auditora wewnętrznego systemu żywności wg ISO
22000,zarządzania bezpieczeństwem. Trenerka posiada siedmioletnie doświadczenie w pracy w
działach zaopatrzenia w przedsiębiorstwach produkcyjnych i firmach konsultingowych.
Wykładowca akademicki z wieloletnim doświadczeniem Tytuł doktora inżyniera w zakresie
przemysłu spożywczego Międzynarodowy certyfikat z Pełnomocnika Jakości TUV,
Międzynarodowy certyfikat z Menadżera Jakości w Przemyśle Spożywczym, Auditor wewnętrzny
systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Doktor habilitowany inżynier. przemysłu spożywczego Studia podyplomowe : Przygotowanie
Pedagogiczne, Zarządzanie Jakością w Przedsiębiorstwie, Menadżer Jakości w Przemyśle
Spożywczym
Dziesiątki przeprowadzonych szkoleń zewnętrznych
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Materiały zapewnione przez organizatora szkolenia
Adres
Adres
ul. Szwoleżerów 7A
59-220 Legnica
woj. dolnośląskie
Kontakt
Kontakt
Paula Olszewska
E-mail
paula.olszewska@iq-consulting.pl
Telefon
(+48) 533 836 403